Telefoonnummers

Telefoonnummers

 

  • Nieuwe Zakelijke lokale-nummers
  • Nieuwe Zakelijke 085-nummers
  • Nieuwe Zakelijke 088-nummers
  • Zakelijke nummer behouden
  • Internationale nummers

Registreer vandaag nog uw eigen Lokale telefoonnummer (s):

Een lokale nummer in de regio is dus geschikt voor binnen- én buitenland en zorgt voor een lokale uitstraling van uw bedrijf. Er zijn mogelijkheden beschikbaar om omroepen te laten doorschakelen. Daarnaast is het een voordelige oplossing om de bereikbaarheid en uitstraling van uw bedrijf te verhogen.

Registreer vandaag nog uw eigen 085 nummer (s):

Een 085 nummer is een landelijk netnummer dat kan worden gebruikt toegangsnummer voor jouw bedrijf. Het netnummer is niet plaats- of regio gebonden. Ondernemers maken graag gebruik van 085 nummers. Het geeft je bedrijf een landelijke uitstraling en werkt drempelverlagend.

Registreer vandaag nog uw eigen 088 nummer (s):

088 nummers worden uitgegeven in reeksen van 100, 1000 of 10.000 stuks. Op deze manier kunnen bedrijven een nummerreeks registreren, alle filialen en afdelingen een eigen nummer toekennen.

Nummerbehoud:

Nummerbehoud, ook wel nummerportabiliteit genoemd, zorgt ervoor dat je je telefoonnummer kunt meenemen naar Qfast. Wij begeleiden en houden deze portering nauwlettend in de gaten.

Internationale nummers:

Internationale telefoonnummers geeft vrijheid om een vestiging in het buitenland te koppelen met Hoofdkantoor elders. Je kan gratis onderling te bellen met collega’s in het buitenland.

Aanvragen/ info