Qfast

Cloud Telefonie

Xelion, de meest complete Telefooncentrale

Xelion, cloud telefonie, hosted telefonie, zakelijke telefonie, Betrouwbaar, betaalbaar, stabiel, snel, uitgekiend, flexibel en maatwerk.

Zakelijke telefonie is de levensader van elk communicerend bedrijf. Xelion is in de opkomende wereld van VoIP dé hosted telefonieoplossing uit de Cloud, waarmee bedrijven hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde brengen. Medewerkers die altijd, overal én vanuit de vaste telefoon, PC, laptop of smartphone kunnen bellen worden onderdeel van een optimaal bereikbare organisatie. Met een zeer rijke suite aan features plaatst Xelion, telefonie in het hart van de organisatie voor een vaste prijs per maand.

Dankzij de unieke Xelion -app is de smartphone volledig onderdeel geworden van de bedrijfscommunicatie, waarbij het vaste nummer altijd binnen handbereik is. Integratie met Outlook of een relatiebeheerpakket is makkelijk te maken. Dat en nog veel meer maakt dat Xelion excellente software is, die communicatie en klantcontact op een hoger plan brengt!

Een migratie naar een moderne VoIP-oplossing heeft een aantal onmiskenbare voordelen:

Betere bereikbaarheid tegen lagere kosten

De integratie van vaste en mobiele telefonie: het is de belangrijkste wens van veel organisaties wat betreft bereikbaarheid. De mobiele telefoon is bij deze integratie volwaardig deel van de vaste telefooncentrale. Dat drukt de kosten en verbetert de bereikbaarheid van medewerkers.

Qfast is niet de enige aanbieder van die integratie. Maar oplossingen van andere partijen vereisen dat de organisatie netwerk, telefooncentrale en mobiele abonnementen bij één provider afneemt. Dat is onhandig, want vaste en mobiele abonnementen hebben vaak verschillende looptijden. Bovendien is het kostbaar. En ook zeer inflexibel, want switchen tussen telecomproviders is geen optie.

Alles via een app

De Xelion App integreert de smartphone met de telefooncentrale van Qfast. Zonder afhankelijkheid van een netwerkprovider. WiFi of 4G is niet nodig, overal waar GSM-dekking is, werkt de Xelion App. Met die app kan de gebruiker bellen en gebeld worden met zijn zakelijk nummer, heeft hij toegang tot het centrale bedrijfsadresboek, inzicht in beschikbaarheid van collega’s en nog veel meer handige mogelijkheden. De mobiel vervangt dus het vaste toestel. Vanaf nu belt een gebruiker mobiel vanuit Groningen, terwijl het lijkt alsof hij vanuit zijn kantoor in Maastricht telefoneert.

Stabiel netwerk en flexibiliteit

Omdat de app niet gekoppeld is aan één specifieke netwerkprovider behoudt de gebruiker keuzevrijheid en kiest het abonnement dat het best bij hem past. Met de Xelion App hoef je dus niet SIM’s of toestellen te wisselen, iedereen kan direct aan de slag en profiteren van de voordelen!

De App past bovendien perfect in de tijdsgeest van ‘Bring Your Own Device’, waarbij de gebruiker zelf kiest welk toestel het gebruikt. Ook is de oplossing ideaal voor organisaties die direct willen starten met vast-mobiel-integratie, maar niet willen wachten tot alle mobiele abonnementen uit hun contract zijn. Wisselen van provider kan op elk moment. En omdat de app overal functioneert waar GSM-dekking is, belt de gebruiker altijd met de vertrouwde gesprekskwaliteit.

Zakelijk en Privé scheiden

De Xelion App zorgt voor een gemakkelijke scheiding tussen zakelijk en privé. Zowel wat betreft bereikbaarheid als qua kosten. Wil de gebruiker zakelijk niet bereikbaar zijn, dan kan dat automatisch (de Xelion App kent zijn werkrooster), of handmatig via een eenvoudige statusaanpassing. Heeft de gebruiker zijn zakelijke bereikbaarheid uitgeschakeld, dan blijft de gebruiker gewoon bereikbaar voor privé-contacten op zijn mobiele nummer.

Overtuig je zelf en ga ook slimmer werken

De Xelion App maakt ambulante medewerkers beter bereikbaar en zorgt voor professioneler contact met collega’s en klanten. Ook interesse in makkelijker en doelgerichter werken? Neem dan contact op voor een demo.

 

– Geen investering meer in een telefooncentrale – Onbeperkt bellen binnen Nederland – Vestigingen bellen onderling gratis – Vast op Mobiel – Altijd Nummerbehoud – Internationale telefoonnummers – Overstappen zonder onderbrekingen