Qfast

Glasvezel Verzamelpanden

Glasvezel Verzamelpanden!

Snelle internetverbindingen zijn vandaag de dag onmisbaar voor vrijwel alle bedrijven. Glasvezel speelt daarbij een belangrijke rol, omdat het bij uitstek geschikt is om tot in de verre toekomst qua capaciteit te kunnen blijven groeien. Glasvezel is de ideale infrastructuur om internet, VPN’s en VoIP services te transporteren over dezelfde verbinding. De mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel zijn nagenoeg oneindig. Vooral de modulaire opbouw en schaalbaarheid zorgen er voor dat glasvezel een goede investering is voor de toekomst.

Een aantal voordelen:

  • Symmetrische internetverbindingen
  • Ideaal voor werken in de Cloud
  • Meerdere diensten over één verbinding
  • Hogere snelheden tot 1000 Mbps
  • Lagere beheer kosten
  • Toekomstvaste techniek
  • Beschikbaarheid 99.9%
  • Meerdere vestigingen te koppelen

Deelt u vaak grote bestanden? Maakt u gebruik van online software? Of werkt u vaak in de cloud? Het zakelijk Glasvezelnetwerk van Qfast maakt meer mogelijk. Meer kwaliteit, meer stabiliteit en meer snelheid; net zo snel uploaden als downloaden. Qfast biedt meer. Koppeling van meerdere locaties met een afgeschermd privaat netwerk. Snelheden tot 1 Gb/s, redundante verbindingen en de voordelen van een open netwerk.

Glasvezel voor verzamelpanden
Qfast heeft een speciale oplossing voor glasvezelaansluitingen in verzamelpanden. Wij leveren hiervoor een specifieke oplossing waarbij we een extra switch leveren, die naar alle huurders de gewenste capaciteit kan distribueren met eigen IP range.

Verhuurder
Wanneer u pandeigenaar, projectontwikkelaar of vastgoed-verhuurder bent kunnen wij u volledig ontzorgen. Wanneer het pand beschikt over een centrale ruimte met een patchkast leveren wij onze verbinding daar af. Met interne gebouwbekabeling wordt vervolgens het internetsignaal naar de juiste ruimtes getransporteerd. Wij regelen alle aspecten met betrekking tot contracten, technische oplevering en advies op maat voor diensten zoals Internet, Voice over IP (VoIP), IP-VPN en datacenter koppelingen.

Huurder
Wanneer u als huurder gevestigd bent in een bedrijfs-verzamelpand zijn er diverse mogelijkheden om een snelle internetverbinding te realiseren. U kunt individueel een aanvraag starten als u toestemming heeft van de pandeigenaar, maar het is veel aantrekkelijker om dit centraal te regelen. Op deze manier kunnen alle huurders in het verzamelgebouw tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten en profiteert iedereen van een gedeelde infrastructuur.

Iedere Netwerkprovider heeft zo haar eigen specialismen. Qfast heeft een ruime keuze aan Netwerkaanbieders, waardoor er altijd een dienst en provider is die bij u past.

Voor de (midden/groot) zakelijke markt heeft Qfast gekozen voor KPN, Ziggo, Tele2 en Eurofiber.

Voer nu een postcodecheck uit!