Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel

Glasvezel is de snelste manier als het gaat om het transporteren van informatie. Sneller dan dat is echt niet mogelijk. Behalve deze revolutionaire snelheid biedt het gebruik van glasvezel u nog meer voordelen.
Wat glasvezel extra interessant maakt is dat de revolutionaire snelheid niet alleen geldt voor het verzenden van informatie, maar ook voor het ophalen. Zowel upstream als downstream is een snelheid mogelijk tot maar liefst 100 Gbps. Deze eigenschap maakt glasvezel zeer geschikt voor het bundelen van verschillende toepassingen. Wat dacht u van het combineren van internet, telefonie, elektronisch betalen, online back-up, remote applicatiebeheer en het koppelen van verschillende vestigingen? Glasvezel is dus ideaal voor het combineren van zware toepassingen. Van bedrijfs- en terreinbeveiliging tot het houden van een videoconferentie tussen verschillende vestigingen van uw organisatie.

Een aantal voordelen:

  • Symmetrische internetverbindingen
  • Ideaal voor werken in de Cloud
  • Meerdere diensten over één verbinding
  • Hogere snelheden tot 1000 Mbps
  • Lagere beheer kosten
  • Toekomstvaste techniek
  • Beschikbaarheid 99.9%
  • Meerdere vestigingen te koppelen

Omdat glasvezelverbindingen een ongekend grote capaciteit kennen, hoeft u niet bang te zijn voor het ontstaan van wachtrijen. Zelfs bij een maximaal gebruik van het netwerk ontstaat er geen vertraging en blijft de superieure kwaliteit behouden. Qfast garandeert standaard 99,9% uptime. Dat is nog eens fijn zaken doen.

Dankzij de doordachte architectuur van de glasvezelnetwerken is het mogelijk om alle diensten in een besloten netwerk (WAN Connect) te plaatsen. Dit biedt u de zekerheid dat bedrijfsgevoelige informatie binnen uw organisatie niet via internet wordt uitgewisseld. Ook als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft of als medewerkers vanuit huis werken.

Qfast werkt met alle mogelijke Netwerkleveranciers op het gebied van Zakelijk Glasvezel. Hierdoor hebben wij een Landelijke Netwerk gecreëerd. Omdat er de laatste jaren duizenden kilometers glasvezelkabel zijn aangelegd in Nederland, ontwikkelt het gebruik van glasvezel zich explosief. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijfs-locatie? Belt u dan met één van onze adviseurs. Op basis van uw postcode geven wij u dan direct uitsluitsel over de mogelijkheden.

Qfast besteedt bij de inrichting van zijn platform veel aandacht aan veiligheid. Omdat u als gebruiker ook zelf invloed heeft op de veiligheid van uw internet-omgeving, geven wij u graag een aantal adviezen om ervoor te zorgen dat zowel uw computer als die van anderen optimaal beschermd blijven.

Voor bovenstaande Internetdiensten zijn uiteraard ook meerdere IP adressen mogelijk.
Hiervoor dient u aan te geven dat u een Sub-net wilt. Voor de (midden/groot) zakelijke markt heeft Qfast gekozen voor KPN, Ziggo, Tele2, Eurofiber en Unet als Netwerkleverancier.

Steeds meer regio’s bieden toegang tot het glasvezelnetwerk. Wij leveren zakelijk internet via glasvezelverbindingen, maar indien nodig ook via koperkabel.

Doe de Postcode Check om de mogelijkheden voor uw bedrijf te zien. Heeft u speciale wensen, zoals extra snelheid voor het uploaden en downloaden van bestanden? We kunnen naar wens verschillende bandbreedtes leveren.
Als onafhankelijke leverancier hebben wij toegang tot een reeks verschillende infrastructuren.

.