Zakelijk Internet

Zakelijk internet

Wat al onze breedbandverbindingen (ADSL, SDSL, VDSL, VVDSL, BVDSL, FTTH, FTTO of Glasvezel) met elkaar gemeen hebben, is dat wij een hoge beschikbaarheid garanderen, tot maar liefst 99,9%.

De vraag welke internetverbinding het beste past bij uw organisatie, is alleen te beantwoorden na een beoordeling van uw situatie en de technische mogelijkheden op uw bedrijfs-locatie. Er zijn meer vragen zoals: gebruikt u internet voornamelijk om te mailen, te surfen en voor de uitwisseling van grote databestanden; is de snelheid van de verbinding belangrijk voor uw organisatie; gebruikt u internet ook om met uw applicaties op een andere bedrijfs-locatie of in de Cloud te werken?
Qfast ontzorgt u volledig bij de bouw, implementatie en het beheer van uw verbindingen. We beschikken over onze eigen supersnelle ‘IPv6 ready’ backbone zodat u kunt rekenen op snelle en betrouwbare dataverbindingen (welke bijvoorbeeld ook geschikt zijn voor PIN, alarm of VoIP).
Onze overstapservice zorgt voor een onbezorgde overgang van uw huidige provider naar Qfast.

Postcode check Glasvezel

Steeds meer regio’s bieden toegang tot het glasvezelnetwerk. Wij leveren zakelijk internet via  glasvezelverbindingen, maar indien nodig ook via koperkabel. Doe de Postcode Check om de mogelijkheden voor uw bedrijf te zien. Heeft u speciale wensen, zoals extra snelheid voor het uploaden en downloaden van bestanden? We kunnen naar wens verschillende bandbreedtes leveren .
Als onafhankelijke leverancier hebben wij toegang tot een reeks verschillende infrastructuren. Hierover  adviseren wij u graag.

Zakelijk Internet · Netwerkaanbod · Zakelijk Glasvezel · Zakelijk ADSL · Zakelijk VDSL