Qfast

Zakelijke Telefonie

Betrouwbaar, Meetbaar, Schaalbaar, Betaalbare oplossingen van Qfast Zakelijke Telefonie!

Zakelijke Telefonie! Volledig schaalbaar, meetbaar, betrouwbaar, betaalbaar én geschikt voor kleine tot grote bedrijven. Professioneel en betrouwbaar bereikbaar voor jouw klanten, bereikbaar zonder zorgen met Qfast Telefonie. Zo helpen we je als startende ondernemer bijvoorbeeld met het opzetten van je eerste telefonienetwerk. Maar ook grote bedrijven met verschillende internationale vestigingen kloppen bij Qfast Telecom aan voor oplossingen op het gebied van zakelijke telefonie.

Uw organisatie heeft al geïnvesteerd in een traditionele of digitale telefonie oplossing. Nu zoekt u een Telecom-partner die u efficiënt helpt én kosten bespaart? De betrouwbare oplossingen van Qfast zakelijke telefonie combineert voordelige bereikbaarheid met alle functionaliteiten, nodig om snel te schakelen bij veranderingen binnen uw bedrijf. Wij integreren moeiteloos uw voorzieningen voor vaste en mobiele telefonie. Daardoor is een telefoonnummer niet gekoppeld aan een toestel, maar aan een persoon en zijn medewerkers altijd bereikbaar onder één nummer..
Wij zijn gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van totale telefonie oplossingen: Van traditionele ISDN centrales, VOIP tot Hosted telefonie. Wij leveren oplossing op maat, voor één of meerdere vestigingen.

 

Vast & Mobiel Integratie

Zijn uw medewerkers veel onderweg of werkt u met flexibele teamsamenstellingen? Met onze Vast/Mobiel oplossing kunnen wij uw vaste en mobiele telefonie volledig integreren. Zo zijn uw medewerkers optimaal bereikbaar onder één nummer. Bovendien bellen uw medewerkers gratis van vaste naar mobiele nummers en andersom.

CRM Integratie

Weet precies door wie u wordt gebeld nog voordat u de telefoon opneemt; 

Zo wordt je bedrijfscommunicatie overzichtelijk in een omgeving geïmplementeerd. Integraties met verschillende programma’s zijn daarbij mogelijk, zodat je optimaal bereikbaar bent.
Dankzij de het gebruik van een software gedreven applicatie als Xelion kunnen heel makkelijk koppelingen worden gemaakt met andere business-applicaties . Zo ook de koppeling met het CRM systeem.

Elk bedrijf met een CRM systeem heeft baat bij de implementatie van Xelion als flexibele oplossing die alle benodigde functionaliteiten voor een succesvolle integratie in huis heeft. Xelion is altijd op zoek naar de juiste integraties (API’s) met andere belangrijke softwarepakketten die in het Nederlandse bedrijfsleven gebruikt worden. Deze integraties maken het mogelijk om klantgegevens over te zetten van CRM naar het telefoonboek dat in Xelion zit. Dat voorkomt dubbelinvoeren en laat de organisatie ook met dezelfde gegevens werken en communiceren. Klantcontact en gesprekken kunnen worden opgeslagen onder de klantkaart, waardoor collega’s elkaar makkelijker kunnen aflossen of vervangen.

Xelion is te koppelen aan o.a:

 

Onze overstapservice zorgt voor een zorgeloze migratie en integratie binnen uw bedrijf

Informatie Zakelijke Telefonie

Bekijk hier ons aanbod voor Mobiele Telefonie of Internet.

Klik op de tarievenlijst om onze Zakelijke tarieven voor vaste telefonie te zien.

Qfast biedt u:

  • Geen investerings- of beheerskosten voor de telefooncentrale
  • Gebruikersportaal voor eigen beheer
  • Vaste, lage gesprekstarieven per seconde
  • Volledige inzage in uw gesprekskosten
  • Nummerbehoud