Qfast

Datacenterverbindingen

Veilige en snelle verbindingen

Steeds meer bedrijven kiezen voor een snel en veilig bedrijfsnetwerk zodat grote hoeveelheden data zich veilig en eenvoudiger laten delen door meer vestigingen, aangesloten op het netwerk. Vanaf een bepaald omslagpunt is het voordeliger om  de ICT-infrastructuur centraal in te richten en te beheren. Het loont de moeite om de technische mogelijkheden onder de loep te nemen waardoor uw werk mogelijk eenvoudiger wordt.

Heeft u uw servers in meerdere datacenters of op verschillende locaties staan en verlangt u  te allen tijde zekerheid over de optimale beschikbaarheid van uw netwerk en data? Dan bieden wij u de mogelijkheden van een redundante ring of een tweede back-up locatie. In geval van onverwachte uitval van de bestaande verbinding(en), zorgt de redundante ring voor het in stand houden van de verbinding  via alternatieve routes. Een tweede back-up locatie geeft meer zekerheid bij eventuele stroomstoringen. Met beide opties is de continuïteit van uw bedrijfsvoering gewaarborgd.

U kunt kiezen voor directe koppelingen tussen uw bedrijfslocaties, netwerken en datacenters via ons eigen Qfast netwerk (VLAN). Dit soort koppelingen bieden meer snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid dan koppelingen via internet zoals IPVPN.

Qfast biedt u:

  • Eigen veilige en snelle datacenter verbindingen
  • Optimale redundantie mogelijkheden
  • Back-up locatie mogelijk
  • Directe VLAN koppelingen mogelijk
  • Volledig beheer indien gewenst

Algemeen contactformulier