Qfast

Mobiele Telefonie

Qfast zakelijke mobiele telefonie

Qfast Telecom helpt u bij het maken van deze keuzes en het creëren van overzicht.

De stap van 3G naar 4G betekende een vertienvoudiging van de snelheid en een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van de datastroom. Zonder haperingen een YouTube-filmpje kijken of bellen met een klant in het buitenland is de standaard geworden.

Honderd keer sneller

5G gaat nog veel verder: in een Noors lab werden er bij tests snelheden tot 70 Gbit/s gehaald, wat gelijkstaat aan bijna 9 GB per seconde. De verwachting is dat 5G straks maar liefst tien tot honderd keer sneller is dan 4G.

Alles in de Cloud

Wat betekent dat voor de werkvloer? Allereerst wordt het nog gemakkelijker om altijd en overal verbonden en bereikbaar te zijn. De kwaliteit van het 5G-netwerk is dermate veel beter, dat een gebrekkige telefoon- of videoverbinding definitief tot het verleden behoort. Daarnaast zal het gebruik van clouddiensten een nog grotere vlucht nemen.

In de Cloud kunnen enorme hoeveelheden data, software en diensten worden opgeslagen. Dat is voor bedrijven een uitkomst, want zo kan iedere werknemer verbonden zijn met dit draadloze kantoor. Hierdoor zijn ze niet langer afhankelijk van een vaste computer en werkplek om hun werk te kunnen doen. Een extra voordeel van 5G is dat het veel minder energie verbruikt.

In de huidige 24-uurs economie is een goede telefonische bereikbaarheid uitgegroeid tot een basisvoorwaarde voor zakelijk succes. Mobiele telefonie neemt hierdoor een cruciale positie in binnen het zakendoen. Qfast biedt daarom naast het aanbod van vaste telefoniediensten, ook slimme mobiele telefonieoplossingen.

Wij werken samen met de grootste providers van Nederland: KPN/Vodafone/T-mobile. Een bewuste keuze, omdat kwaliteit voor ons bovenaan staat. Verschillende abonnementsvormen voor alle typen gebruikers, van betalen bij gebruik tot Onbeperkt bellen/data en sms’en.

Vast/Mobiel Integratie

Samen met deze partners zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kan communiceren. Wat mag u van ons verwachten?

  • Onafhankelijk advies
  • Volledige analyse van uw facturen
  • Een groot en actueel assortiment smartphones, tablets en accessoires.
  • Begeleiding van porteringstrajecten
  • Service op het gebied van mobiele trajecten, mutaties, simwissels, bellen in het buitenland etc.

Keuze uit betrouwbare providers