Qfast

Internationale verbindingen

Een of meerdere vestigingen in het buitenland

Wanneer uw bedrijf een of meerdere vestigingen heeft in het buitenland, kunnen wij zorgen dat alle locaties op hetzelfde netwerk zijn aangesloten. Met als groot voordeel de mogelijkheden om uw ICT-infrastructuur centraal in te richten op één locatie, waardoor uw collega’s wereldwijd terecht kunnen op het eigen vertrouwde bedrijfsnetwerk. Ook grote hoeveelheden data kunnen veiliger en makkelijker worden gedeeld en/of als back-up dienen tussen de verschillende vestigingen.

Eigen huurlijn

Soms zijn de technische mogelijkheden niet toereikend, bijvoorbeeld op locaties waar toegang tot internet niet vanzelfsprekend is. Bij instabiele verbindingen bieden huurlijnen (ADSL- of Ethernettoegang) goede mogelijkheden om een gesloten en veilig eigen bedrijfsnetwerk te creëren. Het gebruik van huurlijnen is exclusief, de prestaties zijn betrouwbaar en veilig. U heeft dezelfde upstream en downstream snelheden tot uw beschikking (snelheden van 128kbps tot 10 Gbps). Bellen of data verzenden gaat over uw ‘eigen’ verbinding(en).

Internetverbinding

Via bestaande internetmogelijkheden is het altijd mogelijk om een volledig gesloten netwerk te bouwen. Welke keuze voor uw organisatie de beste is, hangt deels af van de technische mogelijkheden. Voor ons is nog belangrijker te weten wat uw bedrijfsspecifieke randvoorwaarden (bijvoorbeeld: uptime) en verwachtingen (bijvoorbeeld: capaciteit) zijn waaraan een goede ICT infrastructuur moet voldoen. Uw organisatie moet soepel kunnen werken, zonder dat onderlinge fysieke afstanden belemmerend werken (lees meer over cloudverbindingen).

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en toepassingen passend bij uw bedrijf.

Qfast biedt u:

  • Scherpe tarieven
  • Koppeling met vestigingen in het buitenland
  • Exclusieve leaselijnen
  • Op maat voor uw organisatie
  • Volledig beheer indien gewenst