Qfast

Overheid

Minder overheid, meer ICT-beheer
Uitbesteden van ICT is voor Ambassades en Consulaten een uitstekende keuze om ICT beheersbaar te maken zonder zelf te hoeven investeren in technologie, IT-specialisten en beheer organisaties. En: de betrouwbaarheid van de ICT zal erdoor toenemen. Dat is wat wij u beloven. Wij werken voor Ambassades en Consulaten van verschillende landen.

Wij leveren al sinds  jaren ICT-oplossingen aan overheden. Onze kracht is dat wij projecten volledig kunnen invullen. Managed Hosting, Telefonie, MFA connecties, Internetverbindingen, werkplekdienstverlening, Toegangsbeveiliging, 24/7 monitoring & support, wij voeren het allemaal uit. Met onze kennis, middelen en mensen kunnen wij het beheer van uw ICT-omgevingen uitstekend van u overnemen.

ICT uitbesteden is keuzes maken
ICT uitbesteden is keuzes maken. Wat blijft u zelf doen? Wat kunt u beter laten doen? Bij Qfast ICT is uitbesteden geen kwestie van alles of niets. Betrouwbaarheid, continuïteit, efficiency en kosten zijn de sleutelfactoren. Samen onderzoeken wij uw ICT-behoeften en welke ICT-diensten daar het beste bij passen.

Wij leveren volledig maatwerk van ‘bewezen technologie’.

Wij bellen u graag terug.