Qfast

Qfast SIP Trunk

IP, VoIP, Internet Bellen, Qfast SIP-trunk, flexibiliteit!

Het verschil met ISDN is  dat SIP nog veel meer keuzes en flexibiliteit biedt in het aantal lijnen. Hoewel elke provider andere tarieven hanteert, levert het over het algemeen besparingen op van 40% tot 70% op de totale belkosten. IP, VoIP, Internet Bellen, Qfast SIP-trunk, flexibiliteit.

SIP oftewel Session Initiation Protocol wordt gebruikt om onder andere VoIP / spraakverbindingen tot stand te brengen. Een SIP trunk is te vergelijken met een traditionele telefoonlijn. Nagenoeg iedere IP-centrale is te gebruiken in combinatie met VoIP van Qfast SIP-trunk. Het verschil is dat inkomende en uitgaande gesprekken via het datanetwerk verlopen. Vaak gaan hierbij spraak en data over één netwerk, in plaats van over twee gescheiden netwerken.

Voordelen SIP trunk

  • Kostenbesparing op infrastructuur
  • Data en spraak kunnen indien gewenst over 1 verbinding
  • (Elke) telefooncentrale is te koppelen
  • Lagere beltarieven dan traditioneel

Elke telefooncentrale  is te linken aan een SIP trunk. Er zijn verschillende mogelijkheden: van een toegewezen dataverbinding tot een internetverbinding. De keuze is afhankelijk van uw eisen aan bijvoorbeeld kwaliteitsgaranties en beveiliging.

Net zoals ISDN gradaties kent zoals ISDN2 of ISDN20, is dat bij SIP Trunk niet anders. Met het verschil dat SIP nog veel meer keuzes en flexibiliteit biedt in het aantal lijnen. Hoewel elke provider andere tarieven hanteert, levert het over het algemeen besparingen op van 40% tot 70% op de totale belkosten.

Een SIP trunk heeft meer flexibiliteit en keuzes dan de standaard ISDN oplossingen. Om optimaal gebruik te maken van de SIP trunk is het vooraf van belang dat er een goede inventarisatie plaatsvindt van uw belgedrag, zo zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van een optimale gesprekskwaliteit.

Internationaal bellen

Via QFAST SIP Trunk internationaal bellen levert u veel lagere tarieven op. Over het algemeen levert het een besparing van 40% tot 70% op de totale belkosten op. Door de lage tarieven op de internationale en lokale belkosten, bespaart u altijd als u gebruik gaat maken van onze SIP trunk. Tarieven