Qfast

Projecten

Migratieprojecten en tijdelijke infrastructuur

Tijdens een migratie van een verbinding kan er van alles misgaan, met als grootste ‘nachtmerrie’ dat uw bedrijfsvoering lange tijd komt stil te staan omdat de nieuwe verbinding niet of niet goed werkt en u ook niet meer terug kunt vallen op uw oude verbinding. Voorkom dat u ook in deze situatie terecht komt en lees verder wat Qfast voor u kan betekenen.

Onze klanten verlangen zekerheid dat de huidige internetaansluiting zonder onderbrekingen en ‘kopzorgen’ is om te zetten. Wanneer uw bedrijf op meerdere locaties is gevestigd, is een goed uitgewerkt migratieplan bepalend voor een soepele overgang. Bij Qfast hebben wij ruime ervaring met complexe migraties en nieuwe aansluittrajecten. Ongeacht of het meerdere locaties betreft of juist technisch complexere oplossingen, dan wel een combinatie van beide. Onze begeleiding van het gehele traject ontzorgt uw organisatie maximaal. We starten met het opstellen van een Plan van Aanpak samen met alle betrokkenen. Tijdens dit proces zullen wij de juiste personen aan elkaar koppelen om alle afspraken op ieders expertise gebied af te stemmen.

Wist u dat wij ook ruime ervaring hebben in het aanleggen van tijdelijke infrastructuur, bijvoorbeeld op evenementen zoals voor Live Streaming tijdens concerten, Koninginnedagen en andere festiviteiten? Ook wanneer het gaat om tijdelijke infrastructuur op moeilijk begaanbare locaties, op onze diensten kunt u bouwen.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Onze aanpak:

  • Turn-key Infra oplossingen
  • Verhuizing van IT Infra of nieuwbouw
  • Eigen projectmanager
  • Samenstellen van het juiste projectteam
  • Ruime ervaring in multi site migratie trajecten
  • Ruime ervaring in zeer technisch complexe oplossingen
  • Tijdelijke infrastructuur is mogelijk