Qfast

Retail

Uw voorraadbeheer, verkopen, administratie en informatie van al uw verkooppunten op een centrale locatie inzien? Qfast Connect biedt ondernemers interessante mogelijkheden om eenvoudiger en sneller in te spelen op de actuele stand van de verkopen. Zo heeft u in een oogopslag inzicht in uw voorraden of neemt u kennis van andere belangrijke informatie waardoor u sneller reageert. Zo kan het gevraagde product op uw locatie zijn uitverkocht, maar elders nog wel op voorraad staan.

Een bedrijf met meerdere vestigingen. Dat vraagt om een snel, veilig en besloten bedrijfsnetwerk met een maximale beschikbaarheid. Een stabiel netwerk dat met het bedrijf meegroeit.
Waarbij u kunt vertrouwen op vakmanschap van Qfast Engineer over beheer en service. Met een VPN oplossing van Qfast koppel u netwerken van verschillende vestigingen, waardoor u één snel, veilig, stabiel en besloten bedrijfsnetwerk creëert.

VPN staat voor Virtual Private Network. Ofwel: u maakt gebruik van een gedeelde infrastructuur waarop u een volledig afgescheiden privénetwerk hebt. Niemand buiten de organisatie kan meekijken of afluisteren. Zo werkt u vanaf iedere gewenste locatie samen. U bent verzekerd van een hoge beschikbaarheid en Qfast beheert en monitort het netwerk 24/7.

Doe de Postcode Check om te zien welke verbindingen er op uw locatie(s) voorhanden zijn. Heeft u speciale wensen zoals extra snelheid? Als onafhankelijke leverancier hebben wij toegang tot verschillende infrastructuren. Wij adviseren u graag.

Qfast biedt u:

  • 1 Vaste servicemanager
  • 1 Contract
  • 1 Prijsplan
  • 1 Factuur met locatie gegevens
  • 1 Aanspreekpunt
  • 1 Servicedesk

Zie ook bedrijfsnetwerken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.