Qfast ICT B.V. viert haar 20e verjaardag

In die 20 jaar is niet alleen de netwerktechnologie sterk veranderd, ook Qfast ICT B.V. als bedrijf veranderde en ontwikkelde zich van pure Provider tot Business Partner die alle zorg rond netwerken uit handen neemt van zijn klanten.

“Qfast ICT B.V. heeft in alle 20 jaar van zijn bestaan een aantal kernpunten gehanteerd. Wij zijn specialist in Internet Access , Cloud Telefonie en ICT waarbij wij ons specifiek richten op klantvraag. En wij lopen immer voorop in kennis en expertise. Kennis is ons onderscheidende vermogen.”

 

Niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk:

Wij hebben in de loop der jaren onze aandacht verbreed van het pure Provider zijn naar het snijvlak met locatie oftewel wat de klant ook nodig heeft op het werkvloer hebben wij daar een oplossing voor. Dat wil zeggen dat wij ons nu ook bezig houden met security, hardware, storage, video-applicaties, wifi-oplossingen en ga zo maar door. Wij bemoeien ons niet met de applicaties zelf, maar komen in beeld zodra klant hier problemen ondervindt, wij zoeken deze uit en beleggen het bij de desbetreffende leverancier.
Deze verschuiving brengt ook met zich mee dat Qfast ICT B.V. zich niet meer beperkt tot alleen de integratie van technologieën, maar ook aanvullende diensten levert zoals bijvoorbeeld netwerkbeheer, desktopbeheer en cloud based applicaties.

Managed Cloud Services groeien sterk. Niet alle bedrijven zijn er echter klaar voor om die stap te maken. Met klanten die liever zelf een deel van de controle willen houden, gaat Qfast ICT B.V. in toenemende mate Hybrid Netwerken toepassen, waarbij de klant in stappen deze overstap maakt naar Managed Cloud Services.
Qfast ICT B.V. ontwerpt de voor de klant meest optimale WAN-configuratie, selecteert carriers, integreert de diensten van de verschillende aanbieders, beheert en update het netwerk.

Diensten

Qfast ICT B.V. heeft meer dan 20 jaar ICT-ervaring en investeert veel in kennis om moderne telecommunicatienetwerken gedurende de complete levenscyclus te ondersteunen. Qfast ICT B.V. is gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige consultancy-, integratie- en managementdiensten op gebieden als Netwerk, Internet Access, Cloud Telefonie, Beveiliging, Backup en Cloud Based Applicaties.

Medewerkers en strategische partnerships met vooraanstaande hardware leveranciers bieden een solide basis aan Ondernemingen, Zorginstellingen, Tandartspraktijken en Overheidsinstellingen die op zoek zijn naar netwerk ICT-oplossingen.